Hieronder volgt een overzicht van enkele studie- en onderzoek projecten die momenteel mijn aandacht hebben.

GEET Fuel Processor

Scalar Waves

Heilige Geometrie

Vrije Energie algemeen

Single Wire Transmission

Earth Battery

John Bedini Mono Pole Motor

Water Klank Beelden

Hydrogen on Demand

Archief

Het archief bevat projecten en websites die door ondergetekende zijn gestart, bedacht of aan meegewerkt. Wees vrij om deze informatie te delen, verspreiden of over te nemen...

M.vr.gr,'Farmerman's Vision' is een creatie van Robert Boerman,Filmmaker, Visionair, Auteur, Onderzoeker, Fotograaf, Uitvinder, Kunstenaar. In het kort: een autodidact. Door mijn jarenlange onderzoeksprojecten op verschillende gebieden, ben ik in staat geweest een enorme dosis kennis en ervaringen op te doen die in deze tijd van economische ineenstorting gebruikt kan worden.

Lees verder...Project Wonderland is een initiatief van enkele Soevereine Mensen van Vlees en Bloed die de gehele procedure om hun naam te claimen hebben doorlopen en zijn sinds 2012 soeverein. Wonderland is 9 hectare groot en is door de initiatiefnemers van de overheid geclaimd om daar een nieuw land te stichten onder de naam 'De Verenigde Staten van Wonderland'.

Lees verder...'Groen(te) Brummen' is een ('burger')initiatief van Brummenaar en visonair Robert Boerman. Een van de redenen van 'Groen(te) Brummen' is de vraag wat we met al dat Groen in Brummen doen? Gelukkig kent Brummen nog veel groen: perken, plantsoenen, grasvelden, groenstroken, noem maar op. Allemaal groen, maar wat doen we er mee behalve het onderhouden, naar kijken en misschien een keer op spelen? Precies, niets. Het ligt er bij en we kijken er naar. Dat kan anders...

Lees verder...De website www.hetverzet.nl is op 15-03 2003 gestart door initiatiefnemer Robert Boerman. De reden voor deze website was de toenemende controle en afnemende privacy. Deze website is een uniek archief dat de zorgelijke ontwikkelingen van Big Brother duidelijk weergeeft.

Het archief dat ik sinds 2003 heb bijgehouden is hier te vinden.Deze website is in 2011 gestart door Luca; van de familie van Dinter en Robert; van de familie Boerman en is gemaakt voor alle Vrije Mensen van Vlees en Bloed. Op deze website kan aan de wereld kenbaar gemaakt worden dat je je soevereiniteit als vrije mens op deze wereld claimt en niet langer een pion wilt zijn in het machtsspel van de elite der aarde. We zijn je graag van dienst met een reeks van handleidingen hoe je dit kunt bereiken. De oogst: ware soevereiniteit en vrijheid.

Lees verder...Na maanden van uitzoeken en telefoneren om toestemming te verkrijgen voor alle teksten en foto's die op de website gepubliceerd zijn, zag in 2000 zag het 'Dutch Crop Circle Archive' (DCCA) het daglicht. Opgericht door Robert Boerman, in samenwerking met de DCCCS (Dutch Centre for Crop Circle Studies) en diverse Nederlandse graancirkelonderzoekers.

Lees verder...Het plan 'Educatieve Tuinen de Bouhof' is in 2008 ontwikkeld door Robert Boerman. De bedoeling van dit plan was om kinderen weer de kennis van landbouw en tuinen terug te geven zodat ze weten hoe wortels groeien en waar de melk vandaan komt. Daarnaast was het de bedoeling dat ouderen hun kennis aan de toekomstige generatie door zouden kunnen geven. Ofwel, een educatief plan voor jong en oud. Ondanks de 1.5 hectare die ik destijds ter beschikking had, een gemeenteraad die unaniem achter dit plan stond, is het plan wegens gebrek aan de juiste mensen niet van de grond gekomen. Daarom staat het eenieder vrij dit plan te adopteren en uit te voeren.

Lees verder...

DISCLAIMER